Boende

Vi håller till i 2 st K-märkta hus i en vacker, naturskön idyllisk miljö på en Ö mitt i Ångermanälven! Det är 14 km till centrum i Kramfors.

Fas 1-/Primärhuset: på vån 1 finns vår jourlägenhet med personal dygnet runt och vår Föreståndares kontor. Där har vi även 3 boenderum för par med gemensamt badrum med dusch. På våning 2 finns 6 boenderum, kök, 2 badrum med dusch. På våning 3 finns ett stort vackert samlingsrum för klienternas kvällsmöten-, för gemenskap och Tv, ett badrum med badkar. I detta hus bor klienterna de första 3 månaderna i behandlingen.
I huset finns även tvättstuga, samtalsrum-/Öronakupunktur i källaren och 2 altaner för sommarmånadernas trevnad med fantastisk utsikt.

Fas 2 huset: I huset finns 2 st möblerade 1:or, 2 st 2:or och 1 lgh med 3 sovrum. Alla lägenheter har badrum och köksdel. I huset finns även vårt stora kök, matsal där alla klienter och personal avnjuter sin måltid tillsammans, ekonomikontor, vår stora och lilla lektionssal, personalkontor, samtalsrum och tvättstuga.

Fas 3: Om man stannar en längre behandlingstid har vi boende i möblerade lägenheter och vår Villa på Svanö.

Svanö präglas starkt av kultur i olika former som är en stor inspirationskälla till kreativitet. Det finns ett stort utbud av sysselsättningar på Ön såsom klättervägg, tennisbana, pingislokal, elljusspår, bad, bastu och badtunna att hyra, fiske, sköna promenadstråk, ett litet bageri med försäljning, självhjälpsmöten 5 dgr/vecka, fotbollsplan, volleybollplan, ett folkets hus med olika evenemang såom t.ex bio- och kalenderevenemang med fik genom dess kulturförening, bagarstuga att hyra osv.

Våra lokaler och handikapp

Våra lokaler är ej rullstolsanpassade.
Vid hörselnedsättning anordnar vi tolk

Hör av dig!

Svanövägen 54
872 93 LUNDE

Tfn växel: 0612-303 90

Kontakta oss

För mer information eller platsförfrågan.